• Admin

MotoGP: Hafizh Syahrin Kekal Dalam Saingan Moto2

Perkara itu dikongsikan oleh pengurus beliau, Razmin Masli pada hari ini melalui audio kepada pihak media.Hafizh dipercayai akan bersama pasukan yang berpangkalan dari Eropah dan akan mengumumkan perkara itu secara rasmi di Valencia seperti yang dijelaskan oleh pengurus beliau Razmin Masli.


Perbincangan dengan pasukan buat Hafizh Syahrin untuk season 2021 sudah selesai dan Hafizh akan kekal di kejohanan dunia moto2. Pasukan untuk season 2021 akan based di Eropah. InsyaAllah, pengumuman akan dibuat dalam sedikit masa lagi.”
Saya berharap dengan selesainya perbincangan untuk 2021, Hafizh akan lebih bersemangat dan dapat memberikan tumpuan sepenuhnya untuk melakukan Yang terbaik untuk Baki 3 pusingan season ini.

Hafizh kini perlu menumpukan sepenuh perhatian baki baki tiga perlumbaan dan menamatkan setiap baki perlumbaan dengan kedudukan terbaik.


Kedudukan Semasa


Hafizh kini berada pada kedudukan ke-20 keseluruhan selepas mengumpul 21 mata bersama pasukan Aspar.
167 lihatan0 komen
Untitled design (23).png

Breaking News:

Malaysia Disenarai Dalam Kalendar MotoGP 2021

Breaking News : 

Breaking News:

Logo w Text Official_edited.png

News & Opinion Blog

IKUTI MEDIA KAMI: 

JADI PEMBACA YANG TERAWAL 

Terima artikel kami secara percuma dan kami akan sediakan bahan terbaru bagi bacaan anda.  

  • TikTok
  • Instagram
  • White Facebook Icon

Membawakan isu terkini kejohanan Malaysian Cub Prix, Asia Road Racing, CEV Repsol, MotoGP & FIM Supermoto secara eksklusif kepada peminat sukan permotoran dunia. Ikuti kami disemua platform media sosial. 

Penggunaan web ini tertakluk di bawah Terma & Syarat dan Polisi Kerahsiaan kami. Hakcipta Tarmac Sports 2020. Sebarang kandungan tanpa notis keizinan adalah dilarang sama sekali.

Hak Cipta © Tarmac Sports . 2020