• Admin

MSBK Buka Peluang Bagi Boon Siew Honda 250cc Racing Support Programme 2021

Sebagai persiapan bagi musim 2021, Kejuaraan Superbike Malaysia (MSBK) memanggil semua pelumba dan pasukan berbakat yang berminat dalam Boon Siew Honda 250cc Racing Support Programme.


Gambar: MSBK

Langkah pertama ini dirancang untuk mengukur minat yang tepat agar Boon Siew Honda memulakan proses persiapan untuk program ini. "Harus diingat bahawa ini hanya pendaftaran awal. Tidak akan ada pembayaran muka yang diperlukan pada tahap ini, juga tidak akan ada kewajiban atau komitmen untuk melanjutkan program ini, ”kata Ron Hogg, Pengarah Two Wheels Motor Racing Sdn Bhd. Boon Siew Honda 250cc Racing Support Programme, yang dilancarkan pada bulan September tahun ini, menawarkan jentera Honda CBR250RR yang sedia untuk perlumbaan dengan harga potongan kepada pasukan dan pelumba yang berminat. Spesifikasi asas juga disediakan oleh pihak Boon Siew Honda, siap untuk perlumbaan dalam kelas MSBK250. Boon Siew Honda 250cc Racing Support Programme akan menjadi sebahagian daripada kaedah pengembangan bakat Boon Siew Honda, yang bertujuan untuk merapatkan jurang antara Cub Prix dan Asia Road Racing Championship. Harga pakej lengkap, termasuk jentera, yuran penyertaan dan tayar, dijangka antara MYR30,000 hingga MYR45,000. Tawaran terakhir akan dihantar melalui e-mel kepada semua yang telah mendaftar dalam program ini. Pasukan dan pelumba digalakkan untuk mendaftarkan penyertaan mereka di sini: https://malaysiasbk.com/honda250/


Proses pra-pendaftaran akan ditutup pada 19 November 2020.

115 lihatan0 komen
Untitled design (23).png

Breaking News:

Malaysia Disenarai Dalam Kalendar MotoGP 2021

Breaking News : 

Breaking News:

Logo w Text Official_edited.png

News & Opinion Blog

IKUTI MEDIA KAMI: 

JADI PEMBACA YANG TERAWAL 

Terima artikel kami secara percuma dan kami akan sediakan bahan terbaru bagi bacaan anda.  

  • TikTok
  • Instagram
  • White Facebook Icon

Membawakan isu terkini kejohanan Malaysian Cub Prix, Asia Road Racing, CEV Repsol, MotoGP & FIM Supermoto secara eksklusif kepada peminat sukan permotoran dunia. Ikuti kami disemua platform media sosial. 

Penggunaan web ini tertakluk di bawah Terma & Syarat dan Polisi Kerahsiaan kami. Hakcipta Tarmac Sports 2020. Sebarang kandungan tanpa notis keizinan adalah dilarang sama sekali.

Hak Cipta © Tarmac Sports . 2020