• Admin

Perjumpaan Menteri Belia dan Sukan, SIC Dan MAM

Kemaskini: 8 Nov 2020Perjumpaan Menteri Belia dan Sukan dengan Sepang International Circuit (SIC) dan Persatuan Motorsports Malaysia (MAM) pagi semalam untuk membincangkan situasi semasa dan perkembangan industri permotoran.


Pihak SIC dan MAM menerima baik keputusan Kerajaan untuk pembukaan sektor sukan dan rekreasi fasa 2 yang turut memberi kelonggaran kepada industri permotoran untuk menjalankan sesi latihan dan pengujian kenderaan termasuk aktiviti ‘track day’.Mereka juga memahami walaupun tiada kejohanan dan acara sukan dibenarkan buat masa ini, namun, KBS sentiasa komited dan terbuka kepada perbincangan dan perancangan bersama persatuan sukan kebangsaan termasuk MAM dalam hasrat ingin melihat sektor sukan dapat kembali normal secara beransur-ansur (gradual) berdasarkan kepada keadaan dan perkembangan semasa dalam tempoh fasa PKPP yang baru bermula.4 lihatan0 komen
Untitled design (23).png

Breaking News:

Malaysia Disenarai Dalam Kalendar MotoGP 2021

Breaking News : 

Breaking News:

Logo w Text Official_edited.png

News & Opinion Blog

IKUTI MEDIA KAMI: 

JADI PEMBACA YANG TERAWAL 

Terima artikel kami secara percuma dan kami akan sediakan bahan terbaru bagi bacaan anda.  

  • TikTok
  • Instagram
  • White Facebook Icon

Membawakan isu terkini kejohanan Malaysian Cub Prix, Asia Road Racing, CEV Repsol, MotoGP & FIM Supermoto secara eksklusif kepada peminat sukan permotoran dunia. Ikuti kami disemua platform media sosial. 

Penggunaan web ini tertakluk di bawah Terma & Syarat dan Polisi Kerahsiaan kami. Hakcipta Tarmac Sports 2020. Sebarang kandungan tanpa notis keizinan adalah dilarang sama sekali.

Hak Cipta © Tarmac Sports . 2020