• Admin

Saya Lebih Selesa Dan Rasa Lebih Baik Dengan Keadaan Jari - KIP

FP3 berakhir dengan rakan sepasukan KIP, John McPhee mencatat kedudukan pertama. Semalam Raul Fernandez yang mendominasi FP1 meletakkan beliau pada kedudukan pertama walaupun pada FP2 agak sedikit perlahan namun cukup untuk meletakkan nama dikedudukan teratas. Manakala KIP yang belum 100% sembuh berada di kedudukam ke-30 dengan perbezaan +2.027saat.


"Saya masih lagi rasa sakit pada jari namun lebih baik dan jauh lebih selesa daripada keadaan jari sebelum pembedahan. Saya berdepan dengan sedikit masalah kecil kerana sukar perlahankan jentera dengan baik, tetapi akan diperbaiki dengan cepat. Sekarang saya lebih selesa diatas jentera. Saya perlukan sedikit pembetulan tetapi ia semakin baik. Pastinya hari ini saya akan cuba untuk dapatkan kedudukan terbaik."


Hasil kombinasi FP1, FP2 dan FP3, KIP berada pada kedudukan ke-31 dan akan ke Q1 bagi sesi kelayakkan petang ini.

26 lihatan0 komen
Untitled design (23).png

Breaking News:

Malaysia Disenarai Dalam Kalendar MotoGP 2021

Breaking News : 

Breaking News:

Logo w Text Official_edited.png

News & Opinion Blog

IKUTI MEDIA KAMI: 

JADI PEMBACA YANG TERAWAL 

Terima artikel kami secara percuma dan kami akan sediakan bahan terbaru bagi bacaan anda.  

  • TikTok
  • Instagram
  • White Facebook Icon

Membawakan isu terkini kejohanan Malaysian Cub Prix, Asia Road Racing, CEV Repsol, MotoGP & FIM Supermoto secara eksklusif kepada peminat sukan permotoran dunia. Ikuti kami disemua platform media sosial. 

Penggunaan web ini tertakluk di bawah Terma & Syarat dan Polisi Kerahsiaan kami. Hakcipta Tarmac Sports 2020. Sebarang kandungan tanpa notis keizinan adalah dilarang sama sekali.

Hak Cipta © Tarmac Sports . 2020