• Admin

Struktur Jumlah Hadiah Kemenangan MSBK Ditambah 67%

Perubahan bagi jumlah yuran penyertaan dan hadiah bagi kemenangan dipertingkatkan bagi Malaysia Superbike Championship 2020.Yuran penyertaan:


Bagi tahun 2020, yuran penyertaan akan dibekalkan dengan satu set tayar Dunlop. Lihat perbezaan yuran penyertaan bagi tahun 2019-2020.


Hadiah kemenangan:


Hadiah bagi musim 2020 telah dinaikkan. Sebelum ini, hadiah diberikan berdasarkan setiap perlumbaan dan pada musim ini hadiah berupa wang diberikan kepada lima terbaik berdasarkan mingguan.


Ini perbezaan hadiah kemenangan 2019-2020:


Secara ringkasnya, jika seorang pelumba pada tahun 2019 memenangi 3 perlumbaan berturut-turut, pemenang akan membawa pulang sebanyak RM1800. Namun pada tahun 2020, jika pelumba yang sama memenangi perlumbaan dalam 3 perlumbaan, mereka akan membawa pulang sebanyak RM3000. Hadiah kemenangan ditingkatkan kepada 67%, namun perlukan strategi perlumbaan yang bijak dari pelumba.


9 lihatan0 komen
Untitled design (23).png

Breaking News:

Malaysia Disenarai Dalam Kalendar MotoGP 2021

Breaking News : 

Breaking News:

Logo w Text Official_edited.png

News & Opinion Blog

IKUTI MEDIA KAMI: 

JADI PEMBACA YANG TERAWAL 

Terima artikel kami secara percuma dan kami akan sediakan bahan terbaru bagi bacaan anda.  

  • TikTok
  • Instagram
  • White Facebook Icon

Membawakan isu terkini kejohanan Malaysian Cub Prix, Asia Road Racing, CEV Repsol, MotoGP & FIM Supermoto secara eksklusif kepada peminat sukan permotoran dunia. Ikuti kami disemua platform media sosial. 

Penggunaan web ini tertakluk di bawah Terma & Syarat dan Polisi Kerahsiaan kami. Hakcipta Tarmac Sports 2020. Sebarang kandungan tanpa notis keizinan adalah dilarang sama sekali.

Hak Cipta © Tarmac Sports . 2020